Ingenieurs zijn overal en veranderen de wereld

Voor een ingenieur is een technisch netwerk belangrijk. Vakkennis bijhouden, expertise verder ontwikkelen en goed op de hoogte blijven door contacten met andere ingenieurs.

Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) is de beroepsvereniging van ingenieurs en biedt het grootste ingenieursnetwerk van Nederland. Meer dan 20.000 ingenieurs hebben inmiddels de waarde hiervan ontdekt en zijn lid geworden van KIVI. Want door direct contact te kunnen leggen met andere leden verschaft je je toegang tot allerlei verschillende bedrijfstakken, van aerospace tot waterbeheer, en diverse functieniveaus: van projectmanager tot CEO en wetenschapper.

Niet alleen in het binnenland, maar ook in het buitenland. Dat biedt niet alleen perspectieven binnen uw eigen vakgebied, maar is ook goed voor het verdere verloop van uw carrière. Daarnaast biedt KIVI directe ondersteuning door coaching en bij projecten, en een groot aantal interessante bijeenkomsten en activiteiten.

Activiteiten
     
25-04-2015   Activiteit: De vernieuwing in actie
    De vernieuwing in actie
28-04-2015   Lunchlezing Botlekbrug
    Strukton zal een lezing geven over de nieuwe Botlekbrug.
28-04-2015   Bedrijfsbezoek: Wijzonol / Van Wijhe
    Bedrijfsbezoek in combinatie met NPT jaarvergadering
28-04-2015   Lezing: De ontwikkeling van landtunnels
    Tevens Afscheidssymposium Professor Johan Bosch.
28-04-2015   Pre conference dinner Kooy symposium
    Op de avond voorafgaande aan het Kooy symposium organiseert het bestuur een diner voor sprekers en internationale gasten. Leden van KIVI DV kunnen hieraan ook deelnemen.
29-04-2015   Symposium: Kooy symposium 2015: THREATS FROM ABOVE
    Missile Defence and More is the theme of the 2015 Kooy symposium. Once again held at the Naval Barracks in Amsterdam
29-04-2015   Press freedom under siege
    Lecture at the Eindhoven University of Technology by Mark Fuller, journalist and board member of the Dutch Journalists Association.
29-04-2015   Presentatie: Energiesprong
    Hoe ziet de toekomst van de INGENIEUR eruit!
 
Zoeken:
Kick-off bijeenkomst KIVI-leerstoel Big Data Science

Op 10 juni vindt in het KIVI-gebouw in Den Haag de kick-off bijeenkomst plaats van de KIVI-leerstoel Big Data Science. Tijdens dit symposium geeft prof. dr. ir. Geert-Jan Houben, die als hoogleraar de KIVI-leerstoel bekleedt, inzicht in de ontwikkelingen op het vakgebied Big Data Science en schetst hij de betekenis ervan voor de maatschappij en voor de ingenieurswetenschappen. Daarnaast worden de onderwerpen Scalable High Performance Systems, Crowdsourcing in Enterprise Environments en Acceleration of Personalized Medicine Applications uitgelicht.
 

KIVI stelt deuren open tijdens Girlsday

Op vrijdag 24 april organiseert VHTO in samenwerking met bedrijven en scholen Girlsday. Tijdens Girlsday openen tal van bèta-, technische en ICT-bedrijven en (onderzoeks-) organisaties hun deuren voor meisjes van 10 tot 15 jaar. Ook KIVI neemt deel aan Girlsday en ontvangt zo’n 30 meisjes van groep 8 van de Haagse Willem de Zwijgerschool in het KIVI-gebouw in Den Haag.
 

 

 

Follow KIVI on:

http://www.kiviniria.net/media/banners/2011/LinkedIn_Logo25px.jpg http://www.kiviniria.net/media/banners/2011/t_logo-b25p.jpg http://www.kiviniria.net/media/banners/2011/f_logo25p.jpg