Ingenieurs zijn overal en veranderen de wereld

Voor een ingenieur is een technisch netwerk belangrijk. Vakkennis bijhouden, expertise verder ontwikkelen en goed op de hoogte blijven door contacten met andere ingenieurs.

Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) is de beroepsvereniging van ingenieurs en biedt zo een netwerk. Het is het grootste ingenieursnetwerk van Nederland. Meer dan 20.000 ingenieurs hebben inmiddels de waarde hiervan ontdekt en zijn lid geworden van KIVI. Want door direct contact te kunnen leggen met andere leden verschaft u zich automatisch toegang tot allerlei verschillende bedrijfstakken, van aerospace tot waterbeheer, en diverse functieniveaus: van projectmanager tot CEO tot wetenschapper.

Niet alleen in het binnenland, maar ook in het buitenland. Dat biedt niet alleen perspectieven binnen uw eigen vakgebied, maar is ook goed voor het verdere verloop van uw carrière. Daarnaast biedt KIVI directe ondersteuning door coaching en bij projecten, en een groot aantal interessante bijeenkomsten en activiteiten.

Activiteiten
     
17-04-2014   Lezing: Water Intake Riser Bundle for FLNG
    Lecture "Water Intake Riser Bundle for FLNG" by Guido Kuiper, Offshore Structures Engineer at Shell Global Solutions International.
22-04-2014   Lezing: Projectmanagement in Eastern Europe
    How do you do it and what do you learn there!?
22-04-2014   Lezing: Schaliegas
    A Conceptual Shale Gas Field Development Plan for the Lower Jurassic Posidonia Shale in The Netherlands
23-04-2014   Lezing: Carrière maken in de watersector
    Interactieve sessie Arbeidsmarkt voor Young Water Professionals
23-04-2014   Excursie: Nedap Energy Systems Groenlo
    Hij is groen, hij is slim en hij maakt je onafhankelijk
23-04-2014   Bedrijfsbezoek: Streuding Schoppenfabriek
    Bezoek met presentatie en rondleiding
23-04-2014   Lezing: Praktijkproef Amsterdam
    Praktijkproef Amsterdam (PPA) is een project om files in de regio Amsterdam te verminderen. Het is een grootschalige proef met innovatief gebruik van technologieën in auto en weg.
24-04-2014   Verilabs forensisch congres
    De forensische wetenschap omvat meer dan men in de eerste instantie denkt. Naast het bekende DNA-onderzoek wordt ook ballistisch onderzoek, toxicologie, cybercrime en meer
 
Zoeken:
Marijn Ufkes wint Kooy prijs 2014

Ir. Marijn Ufkes heeft met zijn Master of Science thesis ‘Isolator-free Power Amplifiers for Phased Arrays’ de Prof. Johan Kooy Afstudeerprijs 2014 gewonnen. Deze prijs werd op 9 april uitgereikt door ing. Martin van Pernis, President van het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs, tijdens het Kooy symposium bij het Defensie Evenementencentrum in Amsterdam.

Ingenieur van het Jaar veel in het nieuws
Over gebrek aan publiciteit heeft Karianne Lindenhovius, de kersverse Ingenieur van het Jaar, niet te klagen. De visie van de innovatiemanager van Pontes Medical in het UMC Utrecht was zowel op Radio 1 te luisteren als in het Financieele Dagblad en het Algemeen Dagblad lezen. 
 

http://www.kiviniria.net/media/banners/2009/nieuwsbrief.gif http://www.kiviniria.net/media/banners/2009/Aanmelden.gif

 

Follow KIVI on:

http://www.kiviniria.net/media/banners/2011/LinkedIn_Logo25px.jpg http://www.kiviniria.net/media/banners/2011/t_logo-b25p.jpg http://www.kiviniria.net/media/banners/2011/f_logo25p.jpg