Ingenieurs zijn overal en veranderen de wereld

Voor een ingenieur is een technisch netwerk belangrijk. Vakkennis bijhouden, expertise verder ontwikkelen en goed op de hoogte blijven door contacten met andere ingenieurs.

Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) is de beroepsvereniging van ingenieurs en biedt het grootste ingenieursnetwerk van Nederland. Meer dan 20.000 ingenieurs hebben inmiddels de waarde hiervan ontdekt en zijn lid geworden van KIVI. Want door direct contact te kunnen leggen met andere leden verschaft je je toegang tot allerlei verschillende bedrijfstakken, van aerospace tot waterbeheer, en diverse functieniveaus: van projectmanager tot CEO en wetenschapper.

Niet alleen in het binnenland, maar ook in het buitenland. Dat biedt niet alleen perspectieven binnen uw eigen vakgebied, maar is ook goed voor het verdere verloop van uw carrière. Daarnaast biedt KIVI directe ondersteuning door coaching en bij projecten, en een groot aantal interessante bijeenkomsten en activiteiten.

Activiteiten
     
20-04-2015   Workshop: Risicogestuurd Werken voor Ingenieurs
    Aan het eind van de workshop kent u de ins & outs van risicogestuurd werken.
20-04-2015   Activiteit: CEO-Lezing Rob van Dongen (Antea Group)
    CEO Rob van Dongen vertelt in deze lezing over zijn ervaring in het bedrijfsleven en hoe hij aan de top is gekomen.
20-04-2015   Meerwaarde creeer je samen
    Meerwaarde creeer je samen
21-04-2015   Lunchlezing Geschiedenis van de rivieren
    Lunchlezing Geschiedenis van de rivieren: De gevaarlijke rivier: Het heden getoets aan het verleden
21-04-2015   Excursie: Ontwikkelingen in Utrecht: DSSU en OVT
    Ontwikkelingen in Utrecht: Doorstroomstation (DSSU) en Openbaar Vervoer Terminal (OVT)
21-04-2015   HiSarna: een omwenteling voor staalmaken
    CO2 emissie wordt een probleem voor de staalindusrie. Het nieuwe proces voor ruwijzerproductie, HiSarna belooft een oplossing. Co2 emissie kan minstens 20% minder.t
21-04-2015   Training: YKE Talent Program - 1.2.
    Spreken in het openbaar
21-04-2015   Presentatie: Siemens NX
    Uit de serie: Van tekenplank via 3D-CAD naar CAE.
 
Zoeken:
KIVI stelt deuren open tijdens Girlsday

Op donderdag 23 april organiseert VHTO in samenwerking met bedrijven en scholen Girlsday. Tijdens Girlsday openen tal van bèta-, technische en ICT-bedrijven en (onderzoeks-) organisaties hun deuren voor meisjes van 10 tot 15 jaar. Ook KIVI neemt deel aan Girlsday en ontvangt zo’n 30 meisjes van groep 8 van de Haagse Willem de Zwijgerschool in het KIVI-gebouw in Den Haag.
 

 

 

Follow KIVI on:

http://www.kiviniria.net/media/banners/2011/LinkedIn_Logo25px.jpg http://www.kiviniria.net/media/banners/2011/t_logo-b25p.jpg http://www.kiviniria.net/media/banners/2011/f_logo25p.jpg