Ingenieurs zijn overal en veranderen de wereld

Voor een ingenieur is een technisch netwerk belangrijk. Vakkennis bijhouden, expertise verder ontwikkelen en goed op de hoogte blijven door contacten met andere ingenieurs.

Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) is de beroepsvereniging van ingenieurs en biedt het grootste ingenieursnetwerk van Nederland. Meer dan 20.000 ingenieurs hebben inmiddels de waarde hiervan ontdekt en zijn lid geworden van KIVI. Want door direct contact te kunnen leggen met andere leden verschaft u zich toegang tot allerlei verschillende bedrijfstakken, van aerospace tot waterbeheer, en diverse functieniveaus: van projectmanager tot CEO en wetenschapper.

Niet alleen in het binnenland, maar ook in het buitenland. Dat biedt niet alleen perspectieven binnen uw eigen vakgebied, maar is ook goed voor het verdere verloop van uw carrière. Daarnaast biedt KIVI directe ondersteuning door coaching en bij projecten, en een groot aantal interessante bijeenkomsten en activiteiten.

Activiteiten
     
08-03-2015   Schaatsen te Grefrath (Dld.)
    In het bij Venlo net over de grens gelegen ijsstadion kunnen we gebruik maken van de 400meterbaan en de kunstijsbaan. Verder is er volop gelegenheid om te netwerken.
10-03-2015   Duurzame koude
    Duurzame koude
10-03-2015   Lezing: De verandering van het aardoppervlak
    Dr.Douwe van Hinsbergen over Plaat-tektoniek en de eeuwige verandering van het aardoppervlak
10-03-2015   Bijeenkomst: ALV Informatica
    Ledenvergadering waarbij het bestuur met u wil terugblikken op 2014 en vooruitkijken op 2015
10-03-2015   Lezing: The NAM Gas Well Deliquification Toolbox
    How to Achieve the Lowest Possible Reservoir Pressure to Maximize Gas Recovery
11-03-2015   Excursie: Vopak Terminal Amsterdam Westpoort
    Excursie naar Vopak Terminal Amsterdam Westpoort.
11-03-2015   Bedrijfsbezoek: Sonac Burgum
    Presentatie en rondleiding door het bedrijf
11-03-2015   Excursie: Mapper Lithography
    Excursie naar 'die andere Lithografie machinebouwer'.
 
Zoeken:
Kom ook naar de Dag van de Ingenieur!

Heb jij je al aangemeld voor de Dag van de Ingenieur? Op deze dag wordt de Ingenieur van het Jaar bekendgemaakt, die voor het eerst de Prins Friso Ingenieursprijs ontvangt. Ook wint de meest ingenieuze en vindingrijke ingenieursoplossing De Vernufteling. Je kan deelnemen aan interessante feeldtrips en er is een inspirerende lezing over ‘Shaping the Future’. Kortom, op deze dag maken we het maatschappelijk belang van techniek zichtbaar en zetten we ingenieurs in de spotlight. In verband met het bezoek van Prinses Beatrix en Prinses Mabel aan de Dag van de Ingenieur is het belangrijk dat je je dit jaar aanmeldt. Wacht niet te lang want vol = vol.   
 

KIVI zoekt Senior Communicatie & Marketing Specialist

Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) is op zoek naar een Senior Communicatie & Marketing Specialist (0,8 fte). Deze is verantwoordelijk voor de uitrol van de positionering van KIVI en het coördineren van de activiteiten van de afdeling Communicatie. Reageren kan tot 20 maart 2015.

 

Ingenieurs aan zet tijdens de waterschapsverkiezingen

Op 18 maart vinden de waterschapsverkiezingen plaats. Ook dit jaar zijn er weer ingenieurs die zich verkiesbaar stellen en zich daarmee willen inzetten voor het maatschappelijk belang. In De Ingenieur van maart kan je een lang artikel lezen over de waterschapsverkiezingen en komen ingenieurs aan het woord over de problematiek binnen de verschillende waterschappen. Ben je benieuwd welke ingenieurs er bij jouw waterschap verkiesbaar zijn?
 

Stem op jouw Ingenieur van het Jaar!

Heb jij je stem al uitgebracht voor jouw Ingenieur van het Jaar 2015? Je kan kiezen uit de drie finalisten: ir. Gijs van den Boomen, Directeur KuiperCompagnons, ir. Allard van Hoeken MBA, Head of New Energy Bluewater Energy Services, en dr. ir. Yvo Saanen, Managing Director TBA. Op 18 maart wordt tijdens de Dag van de Ingenieur door een vakjury en publieksstemming bepaald wie er de Ingenieur van het Jaar  wordt en de eerste Prins Friso Ingenieursprijs in de wacht sleept. Stemmen kan op www.dagvandeingenieur.nl.
 

 

 

Follow KIVI on:

http://www.kiviniria.net/media/banners/2011/LinkedIn_Logo25px.jpg http://www.kiviniria.net/media/banners/2011/t_logo-b25p.jpg http://www.kiviniria.net/media/banners/2011/f_logo25p.jpg